ČO ROBÍME?

1. Pomáhame poctivým gastropodnikateľom prežiť a niekedy aj zarobiť na našom Slovensku, kde je národným športom závisť, najväčším hrdinstvom krádež a politici sa predbiehajú v tom, kto zruinuje občanov skôr.

2. Pomáhame ľuďom - zákazníkom filtrovať klamlivú reklamu, masové názory  a odporúčania na reštaurácie založené na pozlátku a hipsterskom hype.

 

AKO TO ROBÍME?

Píšeme články - odporúčame podniky, kde nám chutilo.


PREČO TO ROBÍME?

Pretože nás vytáča, ako vyhrávajú podpriemerní podrazáci a poctiví podnikatelia krachujú. Vytáča nás aj to, že bežný slovenský zákazník je ekonomicky nevzdelaný, ľahko manipulovateľný a na krachu tých dobrých sa síce nevedomky, ale aktívne podieľa. Najviac nás však ide rotrhnúť z toho, že v porovnaní s okolitým svetom (Viedeň, Praha, Barcelona) žijeme na smetisku a nič sme s tým zatiaľ nespravili - tak sme si vyhrnuli rukávy. 

 

KTO SME?

Bratilicious založili Simona Arbesová a Peter Horváth v roku 2012 ako blog, ktorý robil zadarmo reklamu dobrým reštauráciám.

V roku 2015 sa k nim pridali Martina Juríčková, Pavol Horváth a Martina Wäldl, aby Bratilicious posunuli na ďalšiu úroveň.

V roku 2016 sa Bratilicious zmenilo zo subjektívneho blogu dvoch mladých študentov na internetovo - komunitný projekt s návštevnosťou viac ako 20 000 ľudí mesačne. Jeho cieľom je zmeniť gastrobiznis na Slovensku k lepšiemu.

V máji 2017 sme spustili prácu na platforme TRIFFT, pomocou ktorej môžu reštaurácie motivovať zákazníkov a komunikovať s nimi bez toho, aby sa vrhali do predražených riešení a aplikácií, ktoré si nemôžu dovoliť.

Počas nášho fungovania sme odporučili viac ako 80 kvalitných reštaurácií a napísali viac ako 150 článkov na tematiku jedla a gastronómie. V platforme TRIFTT momentálne funguje viac ako 40 podnikov a 3500 užívateľov.

Pravidelne sa objavujeme na televíznej obrazovke, píše sa o nás v top lifestylových časopisoch, sami pre tieto časopisy píšeme, boli sme ocenení niekoľkokrát zahraničnými cestovateľskými blogmi a napísali sme vlastnú knihu, v ktorej nájdete najzaujímavejších blogerov a kuchárov moderného Slovenska.


AK STE DOBRÝ A "KVALITNÝ" ČLOVEK / ZÁKAZNÍK - SPOJÍME VÁS S DOBROU A KVALITNOU REŠTAURÁCIOU.